Ryhmä naisille, joilla on Aspergerin oireyhtymä

Tervetuloa vertaisryhmään tapaamaan toisia naisia, joilla on diagnosoitu Aspergerin oireyhtymä. Diagnoosi voi olla tuore tai ehkä olet elänyt sen kanssa jo vuosia. Kenties olet vasta alkanut pohtia Aspergerin oireyhtymän mahdollisuutta.

 

Tule jakamaan kokemuksia toisten kanssa.

 

Aspergernaisten ryhmä toimii vertaistukiperiaatteella. Se on avoin kaikille, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Ryhmä kokoontuu kerran kuussa tai harvemmin. Tapaamispaikkana on Kansalaistoiminnankeskus Matara. Seuraava kokoontuminen on keskiviikkona 20.9.2017. Ryhmää ohjaa vapaaehtoinen vertaistukiryhmän ohjaaja.

 

Ilmoittautumiset ryhmään ja lisätiedot ryhmästä ryhmän omasta sähköpostista vertaisryhmanaiset@gmail.com

Tervetuloa!

 

Lue Aspergernaisten kokemuksista Autismi- ja Aspergerliiton sivuilta.

Sielun siskoja ja supernaisia (Linkki aukeaa uuteen välilehteen)